Choco Almond (mandle) Bar (38 g)
V rámci akce 3+1 lze kombinovat různé druhy tyčinek Coral Club. Pohotovým zdrojem energie.
Odstraňují únavu a stres.
Posilují imunitní systém a kardiovaskulární systém.
Chutné a vhodné jako zdravá svačina pro děti i dospělé.
Choco Amond Bar 38 gramů
Choco s mandlemi složení: mandlové máslo, agáve, datle, čokoládové lupínky, burizony, řecký ořech, kakao, lněné klíčky a kakaové máslo.
Nové tyčinky od společnosti Coral Club jsou zdrojem svěžesti, energie a výborné nálady! Tyčinky byly vyrobeny speciálně pro Coral Club společnosti Bio International, Inc., USA. Jsou vhodným doplněním řady zdravé výživy – jedním z perspektivních směrů vývoje společnosti.
Tyčinky mají výbornou chuť a nízkou kalorickou hodnotu. Neobsahují cukr, konzervační látky, umělá barviva ani látky zvýrazňující chuť, a proto jsou vhodné pro děti i dospělé, pro každého, kdo preferuje zdravý životní styl a myslí na zdraví své i svých blízkých.
Tyčinky obsahují pouze rostlinné složky (ořechy, rozinky, aromatické kousky ovoce, obiloviny, kakao aj.).
Ořechy mají jemnou chuť a jsou výživné. Jsou bohaté na bílkoviny a sacharidy, vitaminy A, B2 a B1 a minerály (železo, zinek, fosfor a vápník).
Rozinky v sobě uchovávají prakticky všechny pozitivní účinky čerstvé vinné révy. Obsahují velké množství velmi prospěšné a nepostradatelné kyseliny askorbové – vitaminu C, draslík, hořčík, vápník, železo a fosfor. Dále obsahují lehce vstřebatelné sacharidy a nezbytné enzymy.
Agáve je zdrojem polysacharidů.
Datle obsahují velké množství fruktózy.
Kakao obsahuje velké množství hořčíku a teobromin, který je blízký příbuzný kofeinu.
Oves je jednou z nejprospěšnějších obilovin.
Jedná se o zdravou potravinu pro všechny věkové kategorie. Tyčinky Coral Club jsou zdrojem povzbuzující energie.
Pohotovým zdrojem energie.
Odstraňují únavu a stres.
Posilují imunitní systém a kardiovaskulární systém.
Chutné a vhodné jako zdravá svačina pro děti i dospělé.
Aktivní složky:
Oves - Oves patří mezi tučnější a tedy i výživnější druhy obilovin. Proto je vhodný zejména pro sportovce a rostoucí děti. Je bohatým zdrojem zinku a díky vysokému podílu vlákniny je vhodným doplňkem stravy diabetiků. Tuk obsažený v ovsu se vyznačuje významným podílem zdravotně výhodných nenasycených mastných kyselin, které příznivě ovlivňují tukový metabolismus, ve smyslu snížení hladiny cholesterolu.
Kešu ořechy se řadí k nejoceňovanějším ořechům. Kešú jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí, bohaté na nenasycené mastné kyseliny (např. kyselina olejová a kyselina linolová), na vitaminu B1, B2 a kyselinu pantotenovou a na minerály, jako např. hořčík, draslík, železo a fosfor. Kešú jsou potravinou s vysokým obsahem hořčíku. Hořčík se zapojuje do množství metabolických procesů, ale především do přenosu nervových impulsů. Jeho nedostatek zapříčiňuje nervozitu a podrážděnost, dokonce křeče a záchvaty. Protože kešú ořechy jsou velmi bohaté jak na hořčík, tak i na vitaminy B1 a B2 (předstihují mandle a vlašské ořechy, které jsou taktéž potřebné pro odolnost nervové soustavy, jejich konzumace se doporučuje v případech nervozity, podrážděnosti, deprese, slabosti a abnormální únavy; křečí v dutých orgánech: tlusté střevo (podrážděná střeva), děloha (bolestivá menstruace) nebo koronární tepny (angina pectoris).
Agáve - Rostlina, díky které můžeme popíjet světově proslulý nápoj tequilu, obsahuje navíc cukry, které se zdají být ideální pro použití při výrobě „funkčních potravin". Funkční potraviny mají kromě výživné hodnoty i příznivý vliv na zdraví konzumenta.
Potraviny s fruktany z agave mohou pomoci ochránit před osteoporózou podporováním absorpce vápníku organismem.
„Fruktany jsou považované za složky funkčních potravin, protože ovlivňují tělní procesy způsobem, zlepšují zdraví a snižují riziko mnoha onemocnění." Řekla doktorka Mercedes Lópezová z National Polytechnic Institute v Mexiku. „Výsledky experimentů naznačují, že fruktany mohou být prospěšné při cukrovce, obezitě, stimulaci imunitního systému, snižování množství patogenních (onemocnění způsobujících) bakterií v zažívacím traktu, boji se zácpou a snižování rizika rakoviny tlustého střeva."
Rozinky - obsahují velké množství jednoduchých cukrů nezbytných při delší dobu trvající fyzické námaze, dále pak ještě nepatrné množství bílkovin a tuků. Podíl jednoduchých cukrů, v tomto případě především glukózy a fruktózy, je zhruba 60%! V maličkých hnědavých či zlatavých bobulkách dále nalezneme vitamíny řady B, vitamíny A, E a zanedbatelné množství vitaminu C. Významný je obsah potřebné vlákniny, která napomáhá nejen růstu symbiotických bakterií (probiotik) ve střevě, ale také prodlužuje pocit sytosti a snižuje glykemický index potravin. Což v praxi znamená, že zpomaluje vstřebávání cukrů. Jejich vstřebávání je potom pozvolnější a rozloží se do delšího časového úseku. Rozinky jsou, podobně jako víno a hrozny vinné révy, chutným zdrojem několika přírodních antioxidantů. Mezi nejvýznamnější patří katechin, quercetin a konečně i velmi populární resveratrol. Katechin disponuje velmi silnými antioxidačními účinky a z celkového množství obsažených fenolických látek se v hroznech vyskytuje v největším poměru.
Datle - energetická, minerálová a vitamínová bomba. Datle jsou bohatým a významným zdrojem vitamínu A a vitamínů B, draslíku, chlóru, železa a mědi. Jedná se o bohatý a rychlý energetický zdroj pro lidský organismus, proto jsou jedinečné pro doplňování energie při maratonu, ultramaratonu nebo při přípravě na ně.
Snižují krevní tlak;
Vápníku, který obsahují, prospívá kostem a zubům;
Datle jsou výborným zdrojem draslíku, důležitého při udržování rovnováhy elektrolytů v buňkách šíření nervových vzruchů.
Višně - velmi zdravé ovoce je ideální k redukci váhy, protože podporuje snížení tělesné hmotnosti a také pro udržení zdravé pokožky. obsahuje velké množství jódu, je proto vhodné pro nemocné se štítnou žlázou a bolestmi páteře, dále mají 80% vody, vitamin C, E a B, karoten, železo, draslík, hořčík, fosfor, zinek, třísloviny. Višně jsou spíše zdrojem minerálních látek a mají vliv na snižování horečky, posilování kapilár, jsou dobré proti zánětům.
Účinky na organismus:
vhodné při ateroskleróze;
snižují krevní tlak;
pomáhají při zácpě;
účinné při chudokrevnosti;
mají protizánětlivý účinek;
pomáhají snižovat váhu;
podporují zdravý vývoj pokožky;
pomájí při parodontóze.
Jablko - jablečné enzymy povzbuzují látkovou výměnu, ovocné kyseliny přinášejí pocit sytosti a draslík odplavuje z těla nahromaděnou vodu s toxiny a odpadními látkami. Jablka obsahují vitamin C, mangan a jód, které produkují tzv. hormon štíhlosti a ty likvidují tukové buňky. Jablko je zdrojem vitamínů a vlákniny, dokáže pročistit organismus a je tím nejlepším elixírem, pokud chcete zůstat fit. Obsažený vitamín C nás chrání před chřipkou nebo nachlazením. Jestliže sníme denně 3 nebo 4 jablka, zajistíme si denní dávku vitamínu C a budeme i méně jíst, jelikož jablko je bohaté na vlákninu, která dobře zasytí.
Název | Choco Almond Bar |
Výrobce | BIO INTERNATIONAL |
Žadatel | CORAL CLUB CZ, s.r.o. |
Vydáno | 02.06.2011 |
Dávkování | |
Upozornění | Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu. Čokoládovo-mandlová tyčinka Uchovávejte mimo dosah dětí, na suchém místě při teplotě do 25 stupňů Celsia. Minimální trvanlivost do: uvedeno na obalu |
Aktivní látky | mandlové máslo (Prunus amygdalus), nektar z agáve (Agave tequilana), datle (Phoenix dactylifera), kousky čokolády, rýžové křupinky, vlašské ořechy, kakaový prášek, lněné klíčky (Linum usitatissimum), kakaové máslo |
Detailní složení |
Agáve-nektar (Agave tequilana): 21,76 % Na mezinárodním e-shopu uvidíte ceny pro nečleny klubu. Doporučujeme nákup za nejlevnější ceny na trhu za ceny klubové o 20% levněji. Objednávka produktů zde+vstup do Corál Club.
Mezinárodní e-shop Corál Club. https://cz.coral-club.com/ Kupujte produkt tam, kde je Vám automaticky nabídnuta i možnost konzultace! Pokud si nebudete s čímkoliv neváhejte nás kdykoliv kontaktovat! |